Er is weer een nieuwe stap gezet, Revolve is sinds 1 maart verhuisd. Allereerst wil ik beginnen met het bedanken van iTanks voor de ontzettend fijne periode. Vanuit het kantoor op de RDM heeft Revolve een hele mooie start kunnen maken. Naast het zakelijke aspect heb ik er vooral een leuke tijd beleefd met ‘de meiden’ van iTanks en de verschillende mede ‘flexers’. In een korte tijd heb ik een hoop nieuwe mensen leren kennen en vriendschappen opgebouwd. Vanzelfsprekend moest en zou ik wel in de buurt blijven! Door de werkzaamheden van Revolve, vooral het bellen (bellen en nóg eens bellen) met daarbij het ontvangen van vele kandidaten, bleek een gedeelde werkplek toch niet erg handig voor de mensen om mij heen.

Gelukkig kwam daar uit het netwerk een mooie oplossing voorbij! Namelijk van Jan Saarloos, van Simon BV. Zij hebben een gloednieuw pand laten bouwen in de Rotterdamse Waalhaven, naast de Heijplaat. Gezien er toch al een connectie lag, er werken namelijk ook mensen van Revolve voor Simon BV, vonden zij het ook geen gek idee als ik dan bij hun kwam werken. Wel zo handig als ze snel moet schakelen met personeel! Daarnaast zijn we ook volop aan het kijken hoe we elkaar kunnen versterken dus dit wordt zeker vervolgd…

Voor nu werk ik op de tweede verdieping op de Nijmegenstraat 21. Hier kan ik in alle rust kandidaten ontvangen, hier is dezelfde Nespresso koffie en daarbij een fantastisch uitzicht over het water.