Revolve Recruitment is officieel een feit!

Graag vertel ik jullie wat meer over het ontstaan van Revolve Recruitment. Zoals de meesten van jullie weten ben ik, Leonie Stoppelenburg, de eigenaar.

De afgelopen jaren heb ik veel mogen leren over het vak en heb ik alle aspecten gezien die de markt brengt. Zowel nationaal als internationaal. Uiteindelijk heb ik een duidelijke visie gevormd over hoe ik de arbeidsmarkt zie en waar ik denk dat de behoefte ligt. Mijn passie voor het vak is met 12 jaar ervaring alleen maar groter geworden.

In mijn laatste functie gaf ik leiding aan een bureau gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling. Na hier lange tijd werkzaam te zijn geweest werd het tijd voor de volgende stap.

Al oriënterende bedacht ik mij dat ik de aansluiting met de werkvloer het meest miste. Want als je mij vraagt wat ik het leukste vind aan dit werk? De perfecte match maken tussen werknemer en werkgever. Daarmee was het opzetten van Revolve Recruitment een logisch gevolg! Terug naar de basis en al mijn energie stoppen in het vinden van leuke kandidaten. Daarnaast een fijne klantenkring opbouwen en gaan voor een optimale samenwerking die verder gaat dan alleen het voorstellen van kandidaten.

Waarom kiezen voor Revolve Recruitment? Persoonlijk contact, korte lijnen en bemiddeling waarbij net die stap extra gezet wordt. Voor zowel werkgever als werknemer!