Financial Controller

Financial controller gezocht!

Wij zijn op zoek naar een gedreven controller voor een op en top Rotterdams bedrijf actief in de maritieme sector. Gevestigd in de Rotterdamse haven dragen zijn zorg voor het schoonmaken van diverse schepen. Van tanks tot luxe jachten en alles daartussenin. Gezien ze ook dienstverlening bieden op het gebied van noodsituaties betekend dit ook dat er een echte 24/7 mentaliteit heerst op kantoor.

Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een ervaren financial controller. Je komt te werken op het hoofdkantoor waar 8 fte werkzaam zijn. In de buitendienst zijn ongeveer 20 fte. werkzaam in vaste dienst en is er een grote flexibele schil op projectbasis werkzaam.

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een HBO diploma richting bedrijfseconomie/ accountancy of vergelijkbaar. Ook beschik je over meerdere jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie of bij een accountants/administratiekantoor.

Je hebt ruime ervaring met de boekhouding; journaalposten, kolommenbalans en btw aangiften ed. Daarnaast verzorg je in deze rol de complete administratie; inkoop, verkoop, lonen, bankmutaties ed.

Dit betreft een zeer verantwoordelijke rol gezien je volledig verantwoordelijk ben voor de gehele administratie. Wij zoeken daarom iemand die ambitieus is met een professionele doch kritische houding en een sterke focus op kwaliteit heeft. In deze rol ben je eveneens sparringpartner voor de directie en is het belangrijk stevig in je schoenen te staan en een duidelijke mening/visie te hebben.

Ervaring met Exact online en Basecone is een pre evenals ervaring met fiscaliteit.

Dit betreft een fulltime functie, salarisindicatie op basis van kennis en ervaring. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer vragen of informatie neem contact met ons op via 010-3076656 of solliciteer direct via onderstaande button!

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Financieel talent gezocht

Financieel talent gezocht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar financiële talenten. De opdrachtgever is een toeleverancier van technologische producten en diensten. Zij zijn in meer dan 120 landen actief en er werken een kleine 30.000 medewerkers. Een plek waar diversiteit, ambitie en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staat. Een werkplek waar je je continu kunt blijven ontwikkelen zowel nationaal als internationaal!

In deze rol ga je aan de slag op de afdeling die de kredietwaardigheid en financiële positie van de klant toetst. Hierover sta je in nauw contact met accountmanagers die de klanten beheren. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen debiteurenportefeuille. Ook al draag je deze verantwoordelijkheid pak je problemen samen met je collega’s op. Je draagt bij aan het verzorgen van oplossingen voor structurele problemen en ga je hier pro actief mee om. Jij beoordeeld de geblokkeerde orders omtrent het eventueel vrijgeven hiervan en bent betrokken bij faillissement procedures en hebt contact met externe incassobureaus.

Goede samenwerking in het team is een belangrijke waarde binnen het bedrijf. Een goede match op persoonlijk vlak is belangrijker als werkervaring. Je zult volledig voorbereid worden op deze rol en de activiteiten binnen het bedrijf. Training on the job en het volgen van opleidingen hoort hier ook bij.

Wat heb je nodig voor deze functie?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding
  • 1 tot 3 jaar werkervaring
  • Bij voorkeur beschik je over ervaring met SAP
  • Excel kent geen geheimen voor je en ben je cijfermatig zeer sterk
  • Je beschikt over de nodige overtuigingskracht en bent resultaatgericht
  • Je werk nauwkeurig en accuraat
  • Ook onder hoge werkdruk kun jij blijven presteren

Heb je interesse in een uitdaging binnen een internationaal opererende organisatie? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op via 010-3076656

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!