Accountmanager regio Amsterdam

Accountmanager regio Amsterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar commerciële talenten. De opdrachtgever is een toeleverancier van technologische producten en diensten. Zij zijn in meer dan 120 landen actief en er werken een kleine 30.000 medewerkers. Een plek waar diversiteit, ambitie en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staat. Een werkplek waar je continu kunt blijven ontwikkelen zowel nationaal als internationaal!

Goede samenwerking in het team is een belangrijke waarde binnen het bedrijf. Een goede match op persoonlijk vlak is belangrijker als werkervaring. Je zult volledig voorbereid worden op deze rol en de activiteiten van het bedrijf. Training on the job en het volgen van opleidingen hoort hier ook bij.

In deze rol ga je verder dan alleen het verkopen van een product. Je fungeert als partner voor de klant en denkt mee in totaaloplossingen. Door de diversiteit aan klanten kan dit soms al succesvol zijn binnen 1 gesprek maar soms wordt er verwacht dat je een presentatie en/of demonstratie komt geven. Het is aan jou hierin een goede inschatting te maken en je pro actief op te stellen richting de klant. Gedurende deze trajecten ben je ook erg alert op kansen die mogelijk interessant zijn voor een andere divisie binnen het bedrijf.

Je krijgt een portefeuille toebedeeld die het best bij jou past. Dit zijn bestaande klanten waarbij jij zorg draagt dat het klanten blijven en bouw je waar mogelijk uit. Uiteraard hou je altijd je ogen open voor mogelijkheden tot new business maar dit is niet het zwaartepunt van de functie.

De doelstellingen en targets zijn helder en je rapporteert rechtstreeks aan de salesmanager. Het is een zelfstandige functie waarbij je zelf binnen de kaders moet zorgen dat de doelstellingen behaald worden. Uiteraard blijft het teamwork dus waar nodig kun je altijd hulp van de salesmanager inschakelen.

Het betreft een echte sales organisatie waarbij affiniteit met sales belangrijker is als technische kennis! Je start namelijk met een zeer uitgebreide training zodat je voorbereid op weg gaat!

Je komt te werken in een super gemotiveerd team en ontvang je vanaf dag één een goed salaris. Bij goede prestatie kun je direct een mooie aanvulling hierop krijgen door middel van bonussen.
Om de functie goed uit te voeren krijgen je uiteraard de beschikking over een auto, mobiele telefoon en laptop.

Interesse? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via 010-3076656