Tenderspecialist leasing

Tenderspecialist leasing

Succesvol inschrijven op aanbestedingen, dat is jouw doel als tenderspecialist leasing. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden, kennis en ervaring met tenders en jouw vermogen om snel te schakelen weet jij tenders te winnen. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een Tenderspecialist bij vooraanstaand leasebedrijf.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de tender trajecten en aanbestedingen. Je verdiept je in de behoeften en eisen van de aanbesteding en schrijft vervolgens aanbestedingsstukken met de hoogste winkans. Op basis van jouw expertise begeleid, adviseer en analyseer je in het gehele aanbestedingstraject van het begin tot het einde. Je kunt hierbij denken aan de volgende taken en verantwoordelijkheden:

· Adviseren en uitwerken van de tender- en prijsstrategie

· Schrijven en reviewen van aanbestedingsstukken

· Bewaken van planning en voortgang van lopende aanbestedingen

· Selecteren van kansrijke en passende aanbestedingen

Wie ben jij?

Als Tenderspecialist streef jij altijd naar het opleveren van de inschrijving met de hoogste winkans. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je in staat om in een korte tijd veel informatie te verwerken en het overzicht te bewaren. Je hebt kennis van Negometrix en Tenderned en ervaring met het aanvragen van de nodige verklaringen zoals de ‘Gedragsverklaring aanbestedingen’. Je kunt goed samenwerken, doet wat je belooft en je houdt van dynamiek (en soms wat hectiek). Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

· Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie

· HBO werk- en denkniveau

· Kennis en begrip van de Aanbestedingswet

· Ervaring met algemene (overheids-) aanbestedingen

· Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

· Fulltime beschikbaar en woonachtig in regio Breda/Tilburg

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een leuke baan binnen een succesvolle, informele en snelgroeiende organisatie. De organisatie heeft een vooraanstaande positie op de Nederlandse autoleasemarkt. Om dit te blijven realiseren zijn de communicatielijnen kort en hebben wij een flexibele instelling. Interessante toekomstmogelijkheden en plezier in het werk gaan hierbij hand in hand. Verder kun je rekenen op:

· een marktconform salaris

· een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak

· pensioenregeling

· 25 vakantiedagen op jaarbasis

· 8% vakantiegeld

Herken jij jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd? Solliciteren kan eenvoudig door te klikken op onderstaande button. Als je vragen hebt over de functie kun je ons bereiken via 010-3076656

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!