Key Account Manager

Wij zijn op zoek naar een senior Key Accountmanager leasing. Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bedrijf in de automotive. Binnen het lease bedrijf is een functie vrij gekomen voor het beheer van de key accounts. In deze rol beheer je het grootste segment klanten en ben je als consult een gedegen sparringpartner voor je opdrachtgevers. Daarnaast ben je actief bezig met new business.

Gezien de omvang van de contracten en de complexiteit hiervan is ervaring in zowel de automotive als ruime ervaring met leasing een absolute must. Hiernaast dien je ervaring te hebben met zowel aanbestedingen en tenders waarbij jij in staat bent zelfstandig voorstellen uit te werken. Vanzelfsprekend is hierbij zeker ondersteuning en werk je in een professioneel en hecht team.

De standplaats van de functie in Noord Brabant. Het is niet per definitie noodzakelijk hier in de regio te wonen al dient er wel rekening gehouden te worden met het feit dat aanwezigheid op kantoor met regelmaat gewenst is. Ook betreft dit een fulltime functie.

Bij de opdrachtgever heerst een echt hands on mentaliteit en staat de klant voorop. Korte lijnen en snel schakelen om de klant van de beste service en advies te voorzien. Naast het beheer van de key accounts dient de ideale kandidaat ook altijd alert te zijn op kansen, beschikt over een eigen netwerk en is sterk in het opvolgen van leads.

Dit betreft een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever. Naast een goed basissalaris geniet je ook van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je een auto, laptop en telefoon ter beschikking gesteld.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen via 010-3076656