Financieel talent gezocht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar financiële talenten. De opdrachtgever is een toeleverancier van technologische producten en diensten. Zij zijn in meer dan 120 landen actief en er werken een kleine 30.000 medewerkers. Een plek waar diversiteit, ambitie en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staat. Een werkplek waar je je continu kunt blijven ontwikkelen zowel nationaal als internationaal!

In deze rol ga je aan de slag op de afdeling die de kredietwaardigheid en financiële positie van de klant toetst. Hierover sta je in nauw contact met accountmanagers die de klanten beheren. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen debiteurenportefeuille. Ook al draag je deze verantwoordelijkheid pak je problemen samen met je collega’s op. Je draagt bij aan het verzorgen van oplossingen voor structurele problemen en ga je hier pro actief mee om. Jij beoordeeld de geblokkeerde orders omtrent het eventueel vrijgeven hiervan en bent betrokken bij faillissement procedures en hebt contact met externe incassobureaus.

Goede samenwerking in het team is een belangrijke waarde binnen het bedrijf. Een goede match op persoonlijk vlak is belangrijker als werkervaring. Je zult volledig voorbereid worden op deze rol en de activiteiten binnen het bedrijf. Training on the job en het volgen van opleidingen hoort hier ook bij.

Wat heb je nodig voor deze functie?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding
  • 1 tot 3 jaar werkervaring
  • Bij voorkeur beschik je over ervaring met SAP
  • Excel kent geen geheimen voor je en ben je cijfermatig zeer sterk
  • Je beschikt over de nodige overtuigingskracht en bent resultaatgericht
  • Je werk nauwkeurig en accuraat
  • Ook onder hoge werkdruk kun jij blijven presteren

Heb je interesse in een uitdaging binnen een internationaal opererende organisatie? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op via 010-3076656

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!