Financial controller gezocht!

Wij zijn op zoek naar een gedreven controller voor een op en top Rotterdams bedrijf actief in de maritieme sector. Gevestigd in de Rotterdamse haven dragen zijn zorg voor het schoonmaken van diverse schepen. Van tanks tot luxe jachten en alles daartussenin. Gezien ze ook dienstverlening bieden op het gebied van noodsituaties betekend dit ook dat er een echte 24/7 mentaliteit heerst op kantoor.

Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een ervaren financial controller. Je komt te werken op het hoofdkantoor waar 8 fte werkzaam zijn. In de buitendienst zijn ongeveer 20 fte. werkzaam in vaste dienst en is er een grote flexibele schil op projectbasis werkzaam.

Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je minimaal over een HBO diploma richting bedrijfseconomie/ accountancy of vergelijkbaar. Ook beschik je over meerdere jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie of bij een accountants/administratiekantoor.

Je hebt ruime ervaring met de boekhouding; journaalposten, kolommenbalans en btw aangiften ed. Daarnaast verzorg je in deze rol de complete administratie; inkoop, verkoop, lonen, bankmutaties ed.

Dit betreft een zeer verantwoordelijke rol gezien je volledig verantwoordelijk ben voor de gehele administratie. Wij zoeken daarom iemand die ambitieus is met een professionele doch kritische houding en een sterke focus op kwaliteit heeft. In deze rol ben je eveneens sparringpartner voor de directie en is het belangrijk stevig in je schoenen te staan en een duidelijke mening/visie te hebben.

Ervaring met Exact online en Basecone is een pre evenals ervaring met fiscaliteit.

Dit betreft een fulltime functie, salarisindicatie op basis van kennis en ervaring. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer vragen of informatie neem contact met ons op via 010-3076656 of solliciteer direct via onderstaande button!

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!