Digital Projectmanager gezocht!

Digital Projectmanagers met een Rotterdamse aanpak opgelet:

Wij zijn op zoek voor een Rotterdams bureau gespecialiseerd in digitale marketing. Zij zijn op een missie om de gehele Maritieme Sector te helpen groeien met slimme digitale marketing. Het betreft een jong bedrijf vol ambitie en geloof dat werken anders kan; namelijk zonder nonsens maar wel vanuit slimme oplossingen. Zo werk je leuker, efficiënter en hou je meer tijd over om te groeien!

Op zoek naar enthousiaste digitale vernieuwers

De maritieme sector is misschien niet de eerste sector waar je aan denkt als je denkt aan Digital Marketing. En dat is nou juist waar zij verandering in aan willen brengen. Want de Maritieme Sector is een wereld vol mogelijkheden en een belangrijk onderdeel voor onze economie. Heb jij het in je om met veel passie en ambitie mensen in deze sector mee te nemen in de wereld van vernieuwende digitale marketing. Kun jij enthousiasmeren, geloof je in vernieuwing, slimme digitale oplossingen en ben je een ster in online leadgeneratie in B2B. Heb je zin om onderdeel te zijn van een onderneming waar je zelf aan het roer staat van de snelle groei die jij en het bedrijf doormaken?

Wij zijn op zoek naar een medior projectmanager met commercieel inzicht. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het soepele verloop van verschillende projecten en ben je het aanspreekpunt voor de klant. Jij bent degene die structuur verzorgd voor de klant én je collega’s die op het project werken. Jij neemt de leiding over de planning, communicatie met de klant en zorgt dat je een boven verwachting scoort.

Samen met de klant zet je de piketpalen voor de digitale strategie en stel je heldere doelen waarop je middels sterke rapportages regelmatig evalueert. Je denkt mee met de klant en bent proactief op zoek naar nieuwe kansen, zowel voor bestaande als potentiële nieuwe klanten.

Samen met een enthousiast team van digitale experts (intern & extern) creëer je de optimale leadgeneratie voor je klant en hun eigen projecten. Daarbij creëer je natuurlijk de tofste content, kies je de slimste digitale tools en de meest relevante boodschap.

Dit heb je nodig in je functie:

· >3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

· Een relevant diploma (HBO of WO)

· Projectmanagement skills; je weet hoe je moet organiseren en structuur kunt aanbrengen

· Je bent niet bang voor deadlines, en belangrijker nog, om ze zelf op te stellen

· Je bent proactief en houdt ervan om te werken met experts op verschillende disciplines

· Je bent commercieel ingesteld, ziet kansen en durft deze aan te grijpen.

· Je kent je weg in de wereld van leadgeneratie, social media, social advertising, CRO, UX, kent het jargon en volgt de ontwikkelingen op de voet.

· Je weet hoe je feedback en briefings van klanten kunt omzetten naar taken voor jezelf en de andere experts.

· Je spreekt vloeiend Engels of Nederlands.

· Denkt met veel enthousiasme en een proactieve houding mee aan de groei van de organisatie.

· Tijdens dit alles loop jij met een dikke glimlach rond

Wat praktische info:

· Onze opdrachtgever gelooft in het nieuwe werken dus tijd en plaats in overleg

· Uiteraard houden zij wel graag contact dus kun je ook op locatie werken bij ons in de Rotterdamse Haven.

Heb je meer vragen of wil je aanvullende informatie ontvangen? Bel ons gerust via 010-3076656