Bandenmonteurs gezocht!

 

Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig, hecht en ambitieus team?

Wij zijn op zoek naar een gedreven bandenmonteur. Onze opdrachtgever staat voor veiligheid, service en het belangrijkste 24/7 KWALITEIT.
Ben jij de persoon die niet vies is van hard werken en graag zijn handen uit de mouwen stroopt, dat zoeken wij JOU !

De opdrachtgever is gespecialiseerd in bandenservice, voor zowel personenauto’s als vrachtwagen. In deze rol zal je focus vooral komen te liggen op vrachtwagens. Maar schrik niet, zij zijn een specialist in banden en daarom lopen zij ook vooral in de ontwikkelingen hierin en zijn er tal van tools aanwezig om het werk fysiek niet zwaar te maken. Na een ruime inwerkperiode is het ook de bedoeling dat je mee gaat draaien in de calamiteiten dienst. Hier staat een royale vergoeding tegenover en in de praktijk heb je eenmaal per 6 weken, een week dienst. Ook werk je eenmaal in de twee weken een zaterdagochtend. Daar tegenover staat minder uren doordeweeks.
Ervaring in het vak is geen vereiste! Het bedrijf biedt de mogelijkheid het vak van a tot z te leren en geeft je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Een goede mentaliteit staat bovenaan!

Taken en verantwoordelijkheden;

  • Je draagt zorg voor alle werkzaamheden in het gehele montage proces
  • Je voert bandenreparaties conform de richtlijnen uit
  • Je draagt zorg voor een juist en correct gebruik van materialen en apparatuur
  • Een service gerichte houding waarbij de klant op nummer 1 staat

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel;

  • Een goede werkhouding en mentaliteit!
  • Affiniteit met de autobranche
  • Flexibiliteit
  • MBO werk- en denkniveau en/of ervaring in een soortgelijke functie
  • In het bezit van rijbewijs B

Naast een goed salaris bieden zij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een hecht team en aan alles merk je dat personeel binnen het bedrijf op nummer een staat.

Het gaat om een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw ambities waar te maken en door te groeien en/of opleidingen te volgen.

Interesse in deze functie? Solliciteer direct door de klikken op onderstaande button. Heb je nog vragen? Bel ons gerust via 010-3076656. Wij hopen je sollicitatie snel tegemoet te zien!