Over werken bij

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Revolve op het juiste adres. Hier staan jouw wensen centraal. Ook wanneer jouw ideale baan niet bij de vacatures staat. Wij van Revolve draaien het ook graag om! Met jouw wensen gaan we op zoek naar de geschikte functie. Wij hebben vele mogelijkheden op MBO, HBO en WO niveau.

Wij bemiddelen op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Afhankelijk van de match kom je dus bij ons op de payroll of treedt je direct in dienst bij de opdrachtgever.

Wanneer je bij ons op de payroll komt ben je gegarandeerd van kwaliteit. En mocht je vragen hebben, die kun je stellen via mail, telefoon en zelfs whatsapp. Je krijgt ook toegang tot je eigen portal waarin o.a. je loonstroken en jaaropgave terug te vinden zijn.

Persoonlijk contact en betrokkenheid, vanaf de eerste kennismaking totdat je uiteindelijk in dienst treedt bij de opdrachtgever. Uiteraard blijven wij altijd nieuwsgierig en houden wij ook daarna graag contact! Sluit je daarom ook aan bij onze online community.